tego nie wiesz o schabowym, Czytelnia

[ Pobierz całość w formacie PDF ]
//-->Tego nie wiesz o schabowym! - kobieta.interia.plTego nie wiesz o schabowym! - kobieta.interia.plTego nie wiesz o schabowym!Sprawdzone sposoby gospodyń domowych.POLUB NASZ SERWIS NA FB1 z 729.01.2016 08:55Tego nie wiesz o schabowym! - kobieta.interia.plTego nie wiesz o schabowym! - kobieta.interia.plSchabowy - klasyk na polskim talerzu! /©123RF/PICSEL1. Schab jest dość suchym mięsem, dlatego przed pieczeniem połóż na każdy plastermięsa odrobinę masła lub przykryj je plastrami boczku.2. Mięso będzie bardziej kruche, jeśli przed przyrządzeniem przez godzinę będzieszmoczyć je w mleku.3. Pieczony schab zrobisz prędko, wykorzystując rękaw do pieczenia. Obsyp mięso2 z 729.01.2016 08:55Tego nie wiesz o schabowym! - kobieta.interia.plTego nie wiesz o schabowym! - kobieta.interia.plulubionymi przyprawami, przez kilka dni trzymaj je w lodówce. Przewracaj. Włóż je dorękawa, zawiń brzegi. Włóż do garnka z zimną wodą, końce rękawa muszą być nazewnątrz. Gotuj 10 minut. Wyłącz gaz, zostaw mięso w rękawie na noc.4. Schabowe możesz zrobić inaczej niż zwykle. Zamiast panierki z tartej bułki użyjmielonych płatków kukurydzianych, płatków migdałowych lub mielonych orzechówwłoskich.PODZIEL SIĘUDOSTĘPNIJ3 z 729.01.2016 08:55Tego nie wiesz o schabowym! - kobieta.interia.plTego nie wiesz o schabowym! - kobieta.interia.pl4 z 729.01.2016 08:55Tego nie wiesz o schabowym! - kobieta.interia.plTego nie wiesz o schabowym! - kobieta.interia.pl5 z 729.01.2016 08:55 [ Pobierz całość w formacie PDF ]

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • shinnobi.opx.pl